تاکسیم
آموزشآموزش کامپیوتر و ویندوز

بهترین نرم افزار ویدیو کنفرانس ایرانی برای سازمان ها

به‌دلیل گسترش نیاز روزافزون کسب‌وکارها به برقراری ارتباطات آنلاین، ابزارهای نوینی روی کار آمدند که سازمان‌ها به‌لطف آن‌ها تعاملات غیرحضوری خود را کنترل می‌کنند. نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی ابزاری ضروری برای نهادهای دولتی و سازمان‌های خصوصی است که با آن می‌توان جلسات و پروژه‌های مجازی را به‌راحتی مدیریت کرد.

این برنامه‌ها به‌ویژه پس از شیوع کرونا، محبوبیت فراوانی میان کاربران پیدا کرده‌اند و انواع مختلف دارند. بااین‌حال در ایران به‌دلیل محدودیت‌های موجود در دسترسی به برخی اپلیکیشن‌های خارجی، باید برنامه‌ای انتخاب شود که بیشترین کارایی را برای سازمان داشته باشد. در این مقاله ما قصد داریم ضمن بررسی مزایا و قابلیت‌های نرم‌افزار جلسات آنلاین، بهترین برنامه برای سازمان‌های ایرانی را نیز به شما معرفی خواهیم کرد.

برنامه ویدیو کنفرانس سازمانی چیست؟

نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی نوعی رسانه اجتماعی برای برقراری تماس‌های صوتی و تصویری است که هدف آن ایجاد ارتباطات رسمی در سازمان‌هاست. این برنامه برقراری ارتباط میان دو یا چند نفر را در نقاط مختلف جهان یا حتی در دو واحد متفاوت ممکن می‌سازد و پیام‌ها را در بستر اینترنت منتقل می‌کند.

برنامه کنفرانس ویدیویی پلتفرمی دیجیتال برای برگزاری جلسات، قرار ملاقات‌های آنلاین و بهبود همکاری از راه دور است. با نصب این برنامه دیگر مهم نیست شما کجای دنیا باشید؛ زیرا می‌توانید هر لحظه که اراده کردید با همکاران خود در ارتباط باشید و به‌صورت مجازی با یکدیگر گفت‌وگو کنید. به‌کارگیری نرم‌افزار جلسات آنلاین، ضرورت حضور فیزیکی پرسنل در سازمان را از بین می‌برد و شکل جدیدی به ارتباطات درون‌سازمانی می‌دهد.

قابلیت‌های نرم افزار ویدیو کنفرانس ایده ال

همان‌طور که گفتیم امروزه اپلیکیشن‌های متنوعی برای برقراری جلسات آنلاین به بازار عرضه شده‌اند که شما باتوجه‌به نیاز کسب‌وکار خود می‌توانید بهترین گزینه را انتخاب کنید. یک نرم افزار کنفرانس آنلاین خوب و قدرتمند قابلیت‌های بی‌شماری دارد که در ادامه برخی از مهم‌ترین آن‌ها را آورده‌ایم.

کیفیت بالا در انتقال صدا و تصویر

اصلی‌ترین وظیفه یک نرم‌افزار کنفرانس ویدیویی، انتقال واضح و شفاف صدا و تصویر است تا افراد در جلسات به مشکل برنخورند. کیفیت پایین صدا یا تصویر، ممکن است سبب ایجاد ابهاماتی در انتقال پیام شود و طرفین را از حضور مجازی در جلسات دلسرد کند.

قابلیت به اشتراک‌گذاری صفحه نمایش

قابلیت به اشتراک‌گذاری صفحه نمایش

در جلسات آنلاین سازمان‌ها احتمال اشتراک‌گذاری فایل‌ها زیاد است؛ بنابراین شما به برنامه‌ای نیاز دارید که در حین گفت‌وگو، در آن امکان نمایش صفحه برای اعضای گروه نیز وجود داشته باشد. این قابلیت اهمیت زیادی برای سازمان‌ها دارد تا ارائه گزارش‌ها و نمایش داده‌ها و نمودارها به‌درستی صورت گیرد.

پشتیبانی از تعداد مناسبی از کاربران

برخی از نرم‌افزارهای کنفرانس ویدیویی تنها به تعداد محدودی از کاربران اجازه حضور در جلسات آنلاین را می‌دهند؛ بنابراین اگر تعداد پرسنل یا نیروهای دورکارتان زیاد است، حتماً این نکته را در گوشه ذهن خود داشته باشید.

حفظ امنیت داده‌ها

یکی از مسائل مهم در سازمان‌ها، حفظ امنیت داده‌ها و انتقال پیام در بستری امن و مطمئن است تا اطلاعات محرمانه به خارج از شرکت درز نکند. هنگام انتخاب نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی به این نکته نیز باید توجه کنید و برنامه‌ای را برگزینید که از پروتکل‌های امنیتی پیشرفته برخوردار باشد.

امکان ضبط جلسات برای پیگیری موضوعات

گاهی ممکن است به دلایل مختلف در زمان برگزاری جلسات آنلاین، شما تمرکز کافی نداشته باشید یا بخشی از مطالب را از دست بدهید. با نصب برنامه‌ای که قابلیت ضبط و ذخیره جلسات را دارد، این امکان برایتان فراهم می‌شود تا بتوانید فیلم‌ها را بازبینی و مکالمات و اسناد را بررسی کنید.

قابلیت ارسال پیام متنی و فایل

نرم‌افزار ویدیو کنفرانس باید بستری ایمن برای ارسال پیام متنی و فایل نیز به وجود آورد تا کاربران بتوانند ارتباطی سازنده‌تر با یکدیگر شکل دهند.

سفارشی کردن پروفایل و امکان مدیریت دسترسی کاربران

یک نرم‌افزار کنفرانس ویدیویی خوب این امکان را برای کاربران خود فراهم می‌کند تا افراد بتوانند صفحه کاربری‌شان را سفارشی کنند. همچنین مدیریت و نظارت بر دسترسی کاربران نیز در این برنامه امکان‌پذیر است تا افراد غیرمجاز به اطلاعات مهم سازمان دست پیدا نکنند.

یکپارچه‌سازی با سایر سیستم‌ها

برخی از نرم‌افزارهای برگزاری جلسات آنلاین با سیستم‌های اداری و سایر پلتفرم‌ها ادغام می‌شوند که این قابلیت مدیریت و اشتراک‌گذاری اسناد، مدارک و اطلاعات را آسان‌تر می‌کند.

چرا باید از نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی استفاده کنیم؟

ممکن است برایتان این سؤال ایجاد شود که با وجود پلتفرم‌های مختلف برای برقرار ارتباطات صوتی و تصویری، استفاده از یک نرم‌افزار سازمانی چه اهمیتی دارد؟ در پاسخ باید بگوییم که اگرچه سایر رسانه‌های اجتماعی مانند تلگرام، واتس‌اپ، اینستاگرام و… امکان تماس ویدیویی را برای کاربران فراهم کرده‌اند؛ اما استفاده از آن‌ها برای سازمان‌ها چندان امن و بهینه نیست.

به‌طورکلی این پلتفرم‌ها قابلیت‌های کافی برای مدیریت ارتباطات سازمانی را ندارند و با محدودیت‌های فراوانی روبه‌رو هستند. با این‌که این ابزار برای برقراری ارتباطات غیررسمی و خصوصی کارآمدند، اما استفاده از نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی به‌دلیل امنیت بالاتر، تجمع اسناد در یک مکان متمرکز و امکان مدیریت کاربران، برای سازمان فواید بیشتری به‌دنبال دارد. این برنامه تخصصی به‌طور ویژه برای سازمان‌ها طراحی شده و در آن امکان مدیریت سطوح دسترسی کاربران توسط مدیر وجود دارد.

نرم‌افزارهای ایرانی برای ویدیو کنفرانس‌های سازمانی، زیرساخت‌هایی منطبق بر اینترنت داخلی دارند و پایداری بیشتری از خود نشان می‌دهند. همچنین کنترل میکروفون و دوربین کاربران توسط مدیر، امکان ضبط جلسات، یکپارچه‌سازی با سایر برنامه‌ها و قابلیت گزارش‌گیری از جلسات از دیگر برتری‌های نرم‌افزارهای سازمانی نسبت به رسانه‌های اجتماعی عمومی برای کسب‌وکارهاست؛ بنابراین با اطمینان می‌توان گفت که نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی جایگزینی حرفه‌ای و تخصصی برای برگزاری جلسات کاری آنلاین است که با نصب آن کیفیت ارتباطات درون‌سازمانی بهبود می‌یابد.

بهترین نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی ایرانی کدام است؟

بهترین نرم افزار ویدیو کنفرانس سازمانی ایرانی کدام است؟

سازمان‌های ایرانی به‌دلیل محدودیت‌هایی که در استفاده از ابزارهای بین‌المللی دارند، نیاز به اپلیکیشنی دارند که با شرایط کشور و فرهنگ‌سازمانی داخلی هماهنگ باشد. ازاین‌رو پیشنهاد می‌شود از نرم‌افزارهای ایرانی استفاده کنند که متناسب با الزامات قانونی کشور طراحی شده‌اند.

یکی از بهترین نرم‌افزارها ایرانی که باتوجه‌ به استانداردهای داخلی عمل می‌کند و امنیت بالایی دارد، نرم افزار تودی است. این نرم‌افزار با اینترنت داخلی بهینه شده و سرعت و عملکرد خوبی دارد. همچنین این برنامه به‌آسانی روی دستگاه‌های مختلف نصب می‌شود و بدون محدودیت برای کاربران قابل‌استفاده است.

نرم‌افزار ویدیو کنفرانس سازمانی تودی قابلیت‌های متعددی دارد و به‌دلیل بومی‌بودن، از قیمت کمتری برخوردار است. این برنامه ضمن این‌که هزینه کمتری روی دستتان می‌گذارد، نصب و راه‌اندازی ساده‌ای نیز دارد. همچنین در صورت بروز هرگونه مشکل، تودی با پشتیبانی فوری همواره همراه شماست و با ارائه راهنمایی‌های راه‌گشا کمک‌تان می‌کند تا مشکل برنامه را برطرف کنید. کاربری آسان، امکان اضافه‌کردن کاربران مجاز به جلسات آنلاین، قابلیت اشتراک‌گذاری لینک جلسات در کانال‌های مختلف و چت‌های فردی و گروهی از دیگر مزیت‌های برنامه ویدیویی تودی کانکت است.

اگرچه انتخاب بهترین ویدیو کنفرانس سازمانی برای شما به نوع و نیازهای کسب‌وکار شما بستگی دارد، اما تودی کانکت نرم‌افزاری چندجانبه برای انواع کسب‌وکارها محسوب می‌شود. شما می‌توانید به‌واسطه این نرم‌افزار، تماس‌هایی باکیفیت با همکاران خود برقرار کنید و برای برنامه‌های آموزشی خود از آن بهره گیرید؛ بنابراین اگر به برنامه‌ای امن و قیمت‌مناسب با پشتیبانی قوی برای سروسامان دادن به ارتباطات سازمانی خود نیاز دارید، پیام رسان سازمانی تودی همان چیزی است که دنبالش می‌گردید.

سخن پایانی

سخن پایانی

نرم‌افزارهای کنفرانس آنلاین به بخشی جدایی‌ناپذیر از کسب‌وکارهای امروزی تبدیل شده‌اند. برای برگزاری جلسات باکیفیت، امنیت بالا و کاربری آسان، نرم‌افزار ویدئوکنفرانس سازمانی تودی یک انتخاب حرفه‌ای و مقرون‌به‌صرفه است. برای جزئیات بیشتر، به سایت تودی کانکت سر بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی مجاز به پایان رسید. لطفا کد امنیتی را دوباره تکمیل کنید.